ODRŽAN PRVI SASTANAK UPRAVNOG ODBORA PROJEKTA: “AKTIVNE ŽENE U SAMOZAPOŠLJAVANJU ”

Prvi sastanak Upravnog odbora projekta: “Aktivne žene u samozapošljavanju“ (Projekat), održan je u ponedjeljak, 8. jula 2019. godine u 14,30 sati u prostorijama Udruženja Nezavisni biro za razvoj (NBR) u Tarevcima, Opština Modriča.

Konsituiran je četveročlani Upravni odbor Projekta (UO) i to: ispred Udruženja građana „Dobor Kula“ gđa Nada Stanojević, ispred Udruženja građana „Veliko Srce“ gđa Slobodanka Goranović, ispred Udruženja građana „4T“ gđa Mirela Halilbašić i ispred Udruženja NBR g-din Dino Beganović. Članovi upravnog odbora su izabrali Nadu Stanojević za predsjednicu i Slobodanku Goranović za dopredsjednicu UO Projekta. U nastavku Sastanka članovi UO upoznati su sa sadržajem i Operativnim planom implementacije Projekta, te usvojili okvirnu dinamiku realizacije aktivnosti projekta.

Projekat se realizira u sklopu Programa osnaživanja žena, finansiranog od strane Američke ambasade u Sarajevu. Ukupna vrijednost projekta je 22.073,00 USD.