Poslovno okruženje

Održan poslovni susret – Definiranje vizualnog identiteta suhe šljive kao proizvoda

0

Održan poslovni susret – Definiranje vizualnog identiteta suhe šljive kao proizvoda

U prostorijama Zemljoradničke zadruge Brka u Brki dana 03.07.2018. godine održan je poslovni susret na temu: „Definiranje vizualnog identiteta suhe šljive kao proizvoda“ u sklopu implementacije projekta: „Inovacije u lancu vrijednosti suhe šljive“.

Na poslovnom susretu su bili predstavnici proizvođača suhe šljive iz tvrtki Voćar d.o.o., ZZ Brka, Fruit planet d.o.o. i OPZ Tarevci, koji su sa specijaliziranom tvrtkom za dizajn ConVita d.o.o. Zenica radili na definiranju 5 paketa tehničke podrške za unapređenje dizajna proizvoda, na način da se već postojeći proizvodi predstave u novoj ambalaži s novim imenom i imidžem i/ili poboljšaju verzije postojećih proizvoda. Očekivani rezultat ovih aktivnosti bit će razvoj dva nova proizvoda od suhe šljive (s fokusom na pakiranje) koji će se moći koristiti u svrhu teritorijalnog marketinga. Prezentacija novih proizvoda biti će na 45. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije – sajam šljive u Gradačcu (29.08. – 01.09.2018. godine).

Projekt “Inovacije u lancu vrijednosti suhe šljive” implementira Nezavisni biro za razvoj/NBR sa partnerima: Općinom Gračanica, Zemljoradničkom zadrugom „Gračanka“ i Tehnološkim fakultetom Univerziteta Tuzla. Projekt sufinancira Europska unija, u okviru Programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH, EU ProLocal kojeg implementira GIZ. Ukupna vrijednost projekta iznosi 189.906,00 KM od čega Europska unija sufinancira projekt u iznosu od 151.066,00 KM. Trajanje projekta je 12 mjeseci.

 

 

Komentari su onemogućeni.