Sastanak Upravnog odbora NBRa

U petak, 08. novembra 2019., u prostorijama Hotela “Euro” u Odžaku, upriličen je prošireni sastanak Upravnog odbora (UO) Udruženja NEZAVISNI BIRO ZA RAZVOJ (NBR). Sastanaku je pored članova Upravnog odora, prisustvovao predsjednik Skupštine NBRa, kao i dio zaposlenika NBRa.

Sastanak je održan po sljedećem dnevnom redu: (1) Razmatranje i usvajanje Informacije o provedbi tekućih, odobrenih projekata, (2) Razmatranje i usvajanje Informacije o apliciranim projektima u tekućoj godini, (3) Razmatranje i usvajanje Informacije o planu za pripremu novih projektnih prijedloga u predstojećem periodu, (4) Informacija o aktuelnoj insitucionalnoj, programskoj i finansijskoj poziciji NBR-a, (5) Tekuća pitanja.

Prehodno navedene tačke su razmotrene i usvojene, a kroz diskusije, članovi UO su iskazali zadovoljstvo radom i rezultatima NBR-a, u tekućem periodu, uvažavajući prelazni period, kao i kadrovsku izmjenu u perdhodnom periodu.  Za postignute rezultate i održivost NBR zaslužni su svi članovi upravljačkih struktura NBRa, kao i raniji i trenutni zaposlenici NBR-a.